Wat-header

Wat is Daily Lift™

Vanaf 1 mei 2015 is het in Nederland en in Dallas (USA) gelanceerde Daily Lifttm bij Dagelijks Superfood verkrijgbaar.

Proef de makkelijkste, handigste en meest betaalbare manier om een gezonde lifestyle te ondersteunen.  Daily Lifttm is de nieuwe Superfood drinkmix, boordevol antioxidanten uit groente en fruit om het verschil tussen wat u wel en wat u niet eet aan te vullen.

Daily LiftTM is niet genetisch gemanipuleerd, glutenvrij, bevat geen suiker, geen zout, geen tarwe, geen rogge, geen maïs, geen  eieren, geen  zuivel  en  geen MSG (mononatrium glutamaat). Verder  bevat het geen conserveringsmiddelen of kunstmatige geur-, kleur of smaakstoffen (geen E-nummers) en is het NZVT (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport) goedgekeurd. Bovendien is het glutenvrij en geschikt voor een veganistisch of vegetarisch dieet.

Bereidingswijze

Daily LiftTM is een makkelijke drinkmix die je eenvoudige aanmaakt met 200 cc water of bijvoorbeeld (soya)melk, yoghurt of kwark. Ook kun je Daily Lift verwerken in je smoothie of  proteïneshake voor na het sporten. Keuze te over want:

Mix it. Freeze it. Shake it. Sip it. Dip it. Spread it. Blend it. Taste it!

1-P8VYX39hE3vIpQSeAZDOUg

Heb je inspiratie nodig  om nog meer van je Daily Lift™ te genieten, kijk dan regelmatig op onze Facebookpagina voor lekkere recepten van bijvoorbeeld bounty’s, bonbons, saladedressing, dipsaus of kwarktaart.

Eerst proeven?

Erg lekker en u weet wat u koopt. Wij houden regelmatig een proeverij. Dit kan bij u thuis, maar ook bij ons op locatie. Want wij vinden een goede productuitleg belangrijk. Verder komen er tal van zakelijke en product mogelijkheden  voor u op tafel. Verder bestaat er een mogelijkheid om een proefpakketje aan te vragen. Bent u geïnteresseerd in een proeverij of proefpakketje, neem dan contact met ons op.

Bestelmogelijkheden

  • Handig en gemakkelijk (eenmalige bestelling genoeg voor 1 maand)
  • Autoship bestelling (maandelijks abonnement)
  • Breng 3 nieuwe klanten en u ontvangt het product de eerstvolgende maand GRATIS!
  • Ook de mogelijkheden om er een aanvullend of vervangend inkomen mee te verdienen.
  • In alle gevallen geldt dat u uw product thuis bezorgd krijgt.

Over enkele dagen al genieten van Daily Lift ga dan direct dan naar de de bestelpagina!