Over ons

Dagelijks Superfood, uit Enschede,  wordt gerund door Herman Koninenbelt en Christel Mulder.  Onze visie is om balans te creëren op het fysieke – mentale – financiële vlak. Volgens het CBS geeft 92% van de Nederlanders aan hier een disbalans te voelen.

Dagelijks Superfood  werkt samen met The New WIN Worldwide. Dit is een nieuwe divisie van onze Amerikaanse Partner, en samen zijn wij actief in een succesvolle internationale formule. Dagelijks Superfood is een onafhankelijk Brand Partner van Daily Lifttm  en doet de marketing voor een superfood drinkmix.  Aangezien dit product middels e-commerce naar de markt gaat, zijn wij geen verkopers maar marketeers voor dit product.

Na ruim 25 jaar in loondienst actief te zijn geweest in de groothandelssector (diergeneesmiddelen & veehouderijbenodigheden, koude & koeltechniek en installatietechniek), besefte Herman dat zijn balans tussen werk en vrije tijd volledig weg was. Werkweken van meer dan 50 uur per week werd de standaard en hij kwam tot de conclusie dat hij zo niet de rest van zijn leven kon doorgaan.

Toen wij begin 2014 in aanraking kwamen met de zakelijke mogelijkheid van Ralph & Cathy Oats, begrepen wij al snel dat deze ‘andere manier van ondernemen’ onze toekomst zou gaan bepalen. Samen hebben wij de beslissing genomen voor het opstarten van Dagelijks Superfood..

Wat ons aanspreekt:

De mogelijkheid hoge marges te verdienen, zonder de vaste lasten van een detailhandelszaak (zoals hoge personeelslasten, investeringen e.d.).

Internationaal zaken doen met begeleiding en training van ervaren ondernemers.

Tegelijkertijd de mogelijkheid om met mensen aan hun en onze dromen te werken. Het is natuurlijk mooi om te zien dat deze dromen werkelijkheid kunnen worden.

Inmiddels hebben wij vanuit Boekelo de plannen in 2014 concreet gemaakt. Onze grensoverschrijdende bedrijfsstructuur zorgt ervoor dat wij nu en in de toekomst inkomsten genereren uit allerlei landen.

Wij hebben nu weer tijd voor een meer ontspannen en socialer leven met onze kinderen en vrienden, en bouwen met veel plezier aan onze organisatie.

Schermafbeelding 2017-03-07 om 00.46.41
contact
Christel
contact 2

Over The New WIN Worldwide

Na 23 jaar van succes hebben de eigenaren van WIN Wordwide, Ralph en Cathy Oats, besloten in 2015 een totaal nieuwe divisie te lanceren. Een divisie met een sterke visie naar de toekomst en wat veel mensen wereldwijd de mogelijkheid biedt de stap naar ondernemerschap te zetten op een zeer toegankelijke wijze. En dit met een product waar een steeds groter groeiende marktvraag voor ontstaat.  Zelf hebben Ralph en Cathy Oats al meer dan 30 jaar ervaring in netwerkmarketing en zij willen graag hun kennis en kunde delen met een grote groep enthousiaste Brand Partners.

Velen van ons zien dat alles verandert. De maatschappij, onze samenleving , maar ook de economie. Onze huidige economie vraag om nieuwe concepten, nieuwe inkomensstromen en oplossingen voor problemen met bijvoorbeeld pensioen, werkloosheid, ziekte en studiefinanciering. En hierin kan Dagelijks Superfood meedenken in een oplossing.  Ons concept zorgt er voor dat men als Brand Partner snel een inkomen realiseert. Als Brand Partner richten we ons op de sterk groeiende markt van ‘bewust leven’. Steeds meer mensen zijn bezig met gezond leven door middel van sport, goed eten en aanvullende voeding. Deze markt zal de komende jaren explosief groeien. Met name de markt van aanvullende voeding.

Op dit moment wordt het concept uitgerold in USA, Nederland, Duitsland, België en Groot-Brittannië. En de stappen naar andere landen, zullen snel volgen.  Brand Partner zijn betekent dat men  een product, werkwijze én verdienmodel onder de aandacht brengt. Brand Partners werken hiervoor met elkaar samen. Door het innovatieve concept zijn de Brand Partners geen concurrenten van elkaar. Door anderen te helpen succes te krijgen is het mogelijk om je eigen dromen te realiseren.

Met een simpele en daardoor succesvolle strategie spelen we hierop in.

Kennismaken ?

Wij zijn nu op zoek naar leuke en enthousiaste mensen om ons team uit te breiden én die op zoek zijn naar “anders” en samen met Dagelijks Superfood  die volgende stap willen zetten. Ben jij toe aan die volgende stap en sta je open voor verandering of ben je op zoek naar een aanvullende inkomstenstroom?

Wat moet je kunnen?
Wat bieden wij?
  • Sociaal zijn
  • Enthousiast zijn (of worden)
  • Willen werken
  • Affiniteit hebben met gezondheid
  • Direct begeleiding van ondernemende mensen
  • Presentaties
  • Trainingen verzorgt door ondernemende mensen
  • De kans om zelf een goed inkomen te verdienen
  • Parttime of fulltime, dit bepaal je zelf

Nieuwsgierig geworden? Stuur dan je naam en telefoonnummer naar info@dagelijkssuperfood.nl. En wij nemen contact met je op om je verder te informeren en voor het maken van een afspraak. Zorg dat je erbij bent als jij je leven fysiek, mentaal en financieel in balans wilt krijgen!